пʼятниця, 11 листопада 2016 р.

Екскурсія до краєзнавчого музею

   11 листопада 2016 року учні 7-А класу відвідали Добровеличківський краєзнавчий музей – місце, де зустрічаються минуле і сьогодення. Знаково, що приміщення музею розміщене в колишній земській управі. Коли проходиш його залами, то відчуваєш, як дух минулого наповнює тебе. Фонд музею складається з понад 5 тисяч експонатів, які розміщені в 11 залах. Особливо вражає експозиція музею «Ніхто не забутий, ніщо не забуто», яка навіки закарбувала славетний героїзм та незламний дух воїнів Великої Вітчизняної війни. В розділі «Героями не народжуються, героями стають» увіковічено пам'ять про наших земляків – героїв АТО.
    Сподобалися учням експозиція «Природа нашого краю», завдяки якій присутні мали можливість долучитися до світу неповторної краси Добровеличківщини.
    В кімнаті народної творчості учні оцінили картини наших земляків: В. Осипенко, В. Вієвського, В. Білоус, Н. Падурської та інших талановитих митців.
   Екскурсія до Добровеличківського краєзнавчого музею справила на нас незабутнє враження. Завдяки цікавій та пізнавальній розповіді екскурсовода Куделі Наталії Юріївни, ми дізналися багато нового та повчального з історії рідного краю.











Немає коментарів:

Дописати коментар