неділя, 25 березня 2018 р.

міні-EdCamp Novoukrajinka

    24 березня 2018 року на базі Новоукраїнської ЗШ І-ІІІ ступенів №4 Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області пройшла регіональна (не)конференція відповідальних педагогів міні-EdCamp Novoukrajinka за темою «Нова Українська школа в Новоукраїнці: компетентнісний підхід до навчання». На заході були присутні понад 200 педагогів з Кіровоградської, Хмельницької, Дніпропетровської, Полтавської, Черкаської та інших областей України.
   Після відкриття (не)конференції пройшла подіумна дискусія «Будуємо сучасну українську школу». Потім у форматі Speed Geeking відбулося знайомство з експертами та експертами, на якому учасникам було представлено дві експертні паралелі, в кожній з яких було запропоновано 10 актуальних тем.
Цікавими виявилися спеціальна сесія «Про нас, або освітня галузь у форматі децентралізації», особлива сесія про нову українську школу від команди EdCamp Ukraine і Нової Української школи. На учительській сесії педагоги мали змогу поділитися своїми напрацюваннями.
   На мою думку регіональна (не)конференція пройшла на високому рівні та дала нам можливість пізнати таємниці педагогічної майстерності, знайти оригінальні методичні підходи та скористатися практичним досвідом для підвищення свого професійного рівня.










Немає коментарів:

Дописати коментар