середа, 21 березня 2018 р.

ХОЧЕШ БУТИ ЩАСЛИВИМ — БУДЬ НИМ!

   20 березня 2018 року учні 8-А класу Помічнянської ЗШ І-ІІІ ст. №3 відзначали Міжнародний день щастя. Мабуть, у світі немає жодної людини, яка не хотіла б бути щасливою. Недаремно тема щастя висвітлюється величезною кількістю поетів та письменників; їй присвячують свої твори музиканти та художники; почуття щастя грають актори на сцені… 
   Під час сьогоднішнього заходу ми також намагалися з’ясувати, що таке щастя і чому кожна людина прагне осягнути це почуття. Учні підготували повідомлення щодо історичних витоків свята. Так, ідея святкування цього радісного свята належить маленькому королівству Бутан. Саме тут був винайдений коефіцієнт валового національного щастя, що показує добробут громадян на національному рівні. 
   Бесіда зі шкільним психологом на тему: «Як досягти щастя» сприяла усвідомленню учнями того, що слід виховувати в собі людяність та працьовитість. Бути щасливим може кожен, адже щастя залежить від наших зусиль. 
  Потім учні виготовляли листівки-щасливки та вручали їх своїм друзям. Відкриваючи таку листівку, кожен адресат посміхався та дякував за приємні слова. 
  Наприкінці заходу учні розповідали, що для кожного із них означає бути щасливим і що він робить для цього. 
   Досягнення щастя – це не лише особистісне прагнення, а й пріоритетне завдання держави. Мир, здоров'я, економічне зростання – це ті складові, що сприяють досягненню щастя. Тож бажаю усім нам бути щасливими та впевненими у своєму майбутньому. 
 






Немає коментарів:

Дописати коментар