пʼятниця, 29 вересня 2017 р.

В.О. СУХОМЛИНСЬКИЙ - УЧИТЕЛЬ ДОБРА І ЛЮБОВІ

  28 вересня 2017 року в Помічнянській ЗШ І-ІІІ ступенів №3 відбулася Лінійка присвячена 99-й річниці від Дня народження видатного педагога сучасності - В.О. Сухомлинського. Сьогодні звучали теплі слова та вірші про педагога-гуманіста.
  Після лінійки учні 5-А та 8-А взяли участь в годині спілкування: «В.О. Сухомлинський - учитель добра і любові». Присутнім пропонувалося відповісти на запитання експрес-вікторини про життя та творчу діяльність В.О. Сухомлинського. Вікторина була доповнена підготовленими учнями повідомленнями «Дещо з невідомого про Василя Сухомлинського». Неабияке враження на присутніх справила інсценізація п'ятикласниками казки В.О. Сухомлинського «А пісня жива». Розум, щастя, свобода, справедливість, совість – це ті цінності, які великий педагог закликає виховувати в собі кожній людині.
  В.О. Сухомлинський назавжди залишиться в наших серцях, як людина великої сили волі та мудрості. Його надзвичайний талант, постійні творчі пошуки та нестандартні методи навчання і виховання заслуговують уваги. В.О. Сухомлинський для нас є взірцем працьовитості та самовідданості своїй справі. Ми пишаємося нашим земляком - людиною, яка впевнено йшла до своєї мети, не зупиняючись перед труднощами. Ми вдячні В.О. Сухомлинському за безцінні поради, які допомагають нам сміливо крокувати в майбутнє з вірою в себе та любов’ю до Батьківщини. 







Немає коментарів:

Дописати коментар