четвер, 21 вересня 2017 р.

Я ХОЧУ ЖИТИ В МИРНІЙ КРАЇНІ!

  21 вересня 2017 року учні Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 відзначали Міжнародний день миру. Захід розпочався урочистою лінійкою, на якій пригадали, що Міжнародний день миру був заснований в 1981 році Резолюцією Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй. Цей день присвячений зміцненню ідеалів миру як всередині країн, так і між усіма націями та народами. 5 лютого 2002 року Президент України підписав Указ № 100/2002, яким проголосив 21 вересня Національним днем миру.
  З нагоди відзначення свята, учні школи виготовили паперових голубів, які символізують мир у всьому світі. На кожній фігурці діти написали побажання, щоб скоріше закінчилася війна на Сході України і наші герої – воїни АТО повернулися додому до мирного життя.
  В умовах сьогодення, у нашій державі, проблема миру стоїть досить гостро. Ми сприймаємо мир як безцінний дар, поважаємо та пишаємося тими, хто відстоює для нас мирне життя. Я думаю, що в цей день кожен замислився над тим, що він може зробити для збереження миру.





Немає коментарів:

Дописати коментар