неділя, 22 жовтня 2017 р.

ЕКСКУРСІЯ В КОЗАЦЬКУ ДОЛИНУ


  20 жовтня 2017 року учні Помічнянської ЗШ І-ІІІ ст. №3 відвідали Хутір «Козацька долина», що розташований в селі Карбівка Добровеличківського району Кіровоградської області. В Карбівці проводиться фестиваль української народної творчості «Степограй», в якому беруть участь аматори та професійні співаки, кращі хореографічні та театральні колективи Кіровоградської області та України. 
  В Козацькій долині панує особлива атмосфера, адже тут збережено традиційний український стиль. Біленькі будиночки з маленькими дерев’яними вікнами, які увібрали в себе досвід багатьох поколінь. Хата для українців завжди була святим місцем, де збиралася вся родина, тому кожен предмет у ній слугує як оберіг. Навколо будинків багато зелених насаджень. 
  Сподобався учням і місцевий зоопарк, в якому є олені, страуси, лами, кенгуру, дикобраз, посухи та інші звірі. Присутні мали можливість насолодитися прогулянкою по зоопарку, роздивитися тварин та зробити на згадку фотографії. 
  Екскурсія в Козацьку долину видалася не лише цікавою, але й пізнавальною. Ми чудово відпочили та дізналися багато нового про свій рідний край. Варто пишатися тим, що в нашій Кіровоградській області є такі мальовничі місця, де можна культурно відпочити. І хоча більшість людей, в умовах сьогодення, обирають для відпочинку інші країни, у нас, на Батьківщині, є безліч гарних місць, які нічим не гірші, а навіть в рази кращі, за іноземні. Тож, треба знати історію рідного краю, берегти його та цінувати. 













Немає коментарів:

Дописати коментар