четвер, 19 жовтня 2017 р.

БЛАГОДІЙНИЙ ОСІННІЙ ЯРМАРОК

    18 та 19 жовтня 2017 року у Помічнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3 проводився щорічний Благодійний осінній ярмарок. Свято розпочалося розповіддю ведучих про історію та традиції українського ярмарку. Українські обряди, повір'я, прикмети захоплюють нас своєю національною неповторністю. Потім на присутніх чекала цікава конкурсна і концертною програма: звучали пісні, ліричні вірші, виконувалися танці, проводилися конкурси.
    Активну участь в організації та проведенні свята приймали батьки, які підбирали та шили для дітей оригінальні костюми; оформлювали яскраві осінні композиції, прикрашали зал рушниками, вазочками, глечиками; спільно з учнями готували різні смаколики для ярмарку.
   Свято вдалося на славу, адже усім було цікаво та весело. Осінній ярмарок об’єднав батьків, дітей, учителів та всіх небайдужих людей. Усі присутні отримали великий заряд позитивних емоцій. Вважаю, що подібна акція є дуже корисною, адже допомагає учням зрозуміти, що таке благодійність, виховує в наших серцях милосердя та сприяє збереженню та розвитку національних традицій.






Немає коментарів:

Дописати коментар