понеділок, 20 лютого 2017 р.

НЕБЕСНА СОТНЯ НА ВАРТІ ПАМ'ЯТІ

   20 лютого 2017 року, в День Героїв Небесної Сотні, у Помічнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 було проведено низку заходів, присвячених трагічним подіями, що відбувалися на Майдані у 2013-2014 роках. Серед них, - тематична лінійка, на якій прозвучали слова глибокої шани та поваги, адресовані мужнім українцям. Учні школи читали власні вірші, складені до цього пам’ятного дня, чим виражали власне бачення історичних подій.
    Героїв Небесної сотні вшанували на виховному заході, який підготували і провели учні 7-А класі на тему: «Небесна Сотня на варті пам’яті». Захід розпочався хвилиною мовчання у жалобі за загиблими Героями. Пам'ять про співвітчизників, які відважно захищали Україну, відстоювали ідеї свободи, незалежності, демократії, навіки вкарбувалася в наші серця. Це люди, які віддали своє життя заради майбутнього держави. Їх відчайдушна боротьба та незламний дух назавжди змінили свідомість українців.
   Перегляд окремих фрагментів документальних фільмів «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила» та «Двадцять свідчень про переламний день протистоянь на Майдані» дозволив наглядно побачити історичні події, характери героїв, їх переживання, надії та сподівання... За свідченнями очевидців, жертв Майдану було значно більше, ніж сотня…
Пам'ять про героїв – це наш святий обов’язок і ми його виконуватимемо з гідністю.





Немає коментарів:

Дописати коментар