пʼятниця, 16 грудня 2016 р.

ЯКОГО КОЛЬОРУ МРІЇ?!

    Напередодні найочікуванішого свята всіх дітей – Дня Святого Миколая в Помічнянській загальноосвітній школі №3 проведено міні-виставу «Якого кольору мрії?». Учні 7-А класу завітали до учнів 2-А класу та влаштували для них справжнє пізнавально-розважальне дійство.
   День Святого Миколая – це свято віри, світла та добра. З його приходом, кожна дитина сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Захоплююча подорож країною кольорів дозволила дітям пізнати неповторну гаму усіх відтінків мрій. Учні завзято та емоційно грали ролі, відстоюючи кожен свою кольорову мрію.
   По закінченню дійства стало зрозумілим, що мрії не можна поділяти та якісь окремі кольори, адже вони різні… Потім діти написали свої мрії на вирізаних з кольорового паперу зірках. І хоча у всіх різні характери, смаки, погляди на життя, об’єднує нас одна найзаповітніша мрія – мир. Ми всі хочемо, щоб нарешті скінчилася війна і повернулися живими додому наші рідні, близькі, знайомі, які зараз захищають наше буття від жорстокого ворога. Ми прагнемо, щоб на мирному небі засяяли тисячі зірочок, які осяють дорогу мирного майбутнього.
   Тож хочеться привітати всіх з Днем Святого Миколая та побажати, щоб образ Святого Миколая Чудотворця допоміг зберегти у маленьких дитячих серцях віру в диво та навчив доброти і милосердя. І нехай мрії наших дітей обов’язково здійсняться і життя кожної дитини засяє палітрою найяскравіших кольорових вражень.






Немає коментарів:

Дописати коментар