пʼятниця, 11 грудня 2015 р.

В гостях у колег

 9 грудня 2015 року, на базі Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, відбувся районний семінар вчителів математики з теми: «Формування інформаційно-комунікаційної компетентності учнів на уроках математики».
   На початку зустрічі до шкільного музею всіх присутніх запросила заступник директора школи, вчитель історії Гідулян Людмила Анатоліївна, яка була ініціатором створення шкільного музею. Гості дізналися про історію школи через експонати, світлини, відео та аудіо матеріали, творчі, методичні розробки вчителів. Запам’яталися стенди: «Літопис школи», «Історія школи в особах», «Видатні випускники», «Досягнення школи», «Методичні пошуки», «Історія твориться сьогодні…». Звісно, слід згадати і про кінострічку, зняту відомим кінорежисером, актором Миколою Гейко, - «Помни о смерти» (1990 рік). Вона знімалася за участю учнів, педагогів школи та мешканців міста Помічна.
   Учасники семінару мали змогу на вибір відвідати уроки з математики у 6, 7 та 10 класах. Діти продемонстрували високий рівень зацікавленості математикою, виявляли кмітливість та глибокі знання з означеного предмету. Завершенням семінару був час приємного спілкування та обмін враженнями.
      






Немає коментарів:

Дописати коментар